Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt littekenmassage/ -therapie soms gedeeltelijk of geheel vergoed. Dit is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten, met name de aanvullende verzekering. Voor de zekerheid verwijzen wij u naar uw verzekeringspolis.

Oedeembehandelingen worden bij chronische indicatie vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen komen vaak uit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten met name de aanvullende verzekering. U kunt het beste uw zorgverzekeringspolis erbij pakken voor raadgeving.

Therapeutisch elastische kousen worden vergoed uit de basiszorg van uw zorgverzekering. Bij de meeste verzekeringen heeft u een keer per 12 maanden recht op een nieuwe levering van kousen. Er is altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist, ook wanneer u voor herhaling komt. U kunt het beste uw zorgverzekeringspolis erbij pakken voor raadgeving.

Acnetherapieelektrisch ontharencoagulatietherapiecamouflagetherapie worden allen (deels) vergoed vanuit uw aanvullende zorgpakket. Per zorgverzekeraar en per aanvullend pakket zijn er verschillende vergoedingen. U kunt het beste uw zorgverzekeringspolis erbij pakken voor raadgeving.